top of page
Rådgiver Ingar Næss
Forretningsutvikling
Respekt for ansatte

Gode råd?

- Strategi og research !

 Vi gir gjerne gode råd!

Utviklingen av ny strategi, eller bare gode råd!

 

Enten du ønsker bistand til utvikling av helt ny eller videreutvikling av en allerede eksisterende strategi, tar vi gjerne oppdraget. Vi har lang erfaring i utvikling av følgende områder:

VISJON - LØFTER - VERDIER - FORRETNING-/VIRKSOMHETSIDE.

 

Med mer enn 10års erfaring som meddommer i arbeidsretten, en rekke meklinger og ellers arbeid med oppsigelser, kan vi bidra til enkle løsninger som gjør at dere slipper lange prosesser i retten.

 

Om du har spørsmål eller innspill er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

 

Send oss en kort beskrivelse av dine ønsker og eller behov

Vi tilbyr flere former for rådgivning

  • Contract-to-Hire  

  • Long-term & Short-term Projects 

  • Direct Placement

Referanse:

En av de større strategi og systemjobbene vi har hatt ansvar for er oppbyggingen av 1881.no. I dag en stor suksess. Dette sa de etter ferdig levert arbeid:

 

www.1881.no er Opplysningen AS sin internett-tjeneste.
Opplysningen Online AS ble etablert mai 05 og er ansvarlig for tjenesten. www.1881.no er en av markedets beste søkemotorer for de som søker bransjer, firma/bedrifter, personer, adresser, telefonnummer osv.
Tjenesten tilbyr også flere tilleggstjenester så som; avansert kartsøk, trafikkinformasjon og prissammenligning.

 

Hyggelig å kunne gi gode referanser!

Maturus AS har vært en meget viktig støttespiller og rådgiver før, under og i forbindelse med etableringen av Opplysningen Online AS. Maturus har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere og aktive deltakere i utviklingen av tjenesten og ifm etablering av vår salgsavdelingen som i dag har over 90 ansatte.

Maturus har også bistått oss i etablering, gjennomføring og analyse av en rekke nettbaserte undersøkelser både internt og eksternt. Vi kan bl.a. nevne undersøkelser rettet mot Medarbeidere, Kunder og Brukere. I forbindelse med dette arbeidet har Maturus også etablert et Brukerpanel med over 9000 deltakere som er og har vært meget viktige i utviklingen av vår ”brukerorienterte” strategi.

Maturus har i tillegg bistått oss operativt i en produktsjefstilling under etablering og rekrutteringsperioden i selskapet. I denne forbindelse har selskapet også bistått oss i Opplysningen1881s flerkanalstrategi.

Vi har hatt gleden å samarbeide med Maturus siden høsten 2004 og anbefaler deres tjenester på det varmeste.

Med vennlig hilsen
Opplysningen Online AS
 

Net Travel Service AS

 

Hei Ingar.

Så langt må jeg si at undersøkelsen og rådene du ga oss har vært svært nyttige. Prøver å benytte rrådene ved samtaler med konsulentene og kundene og mener at det  helt klart "bærer frukter"!

Med vennlig hilsen
Venche Olsson
Daglig leder
Net Travel Service AS

Dine opplysninger ble sendt!

bottom of page