Fakta, Fakta og atter Fakta!

Nils Arne Eggen har en gang sagt følgende: Det er ingen ting som ødelegger en god diskusjon som nettopp FAKTA! Åååå, - jeg er så enig, men hvordan må det ”bankes” inn for at alle skal forstå nettopp dette!

Vi har i noen år nå jobbet med å bygge og etablere ny strategi for magasinet Ledernytt, forteller Imran J Naik redaktør og eier av Ledernytt, og vi har lykkes på svært mange områder. Leserne blir flere og mer fornøyd, de leser mer og de leser lenger. Når det skjer, noe som alle i bransjen vet, øker oppmerksomhetsverdien på annonsene, og avslutter med et smil. Det er mye positivt og fortelle, men husk vi er ikke opptatt av å være størst i opplag, bare best på det vi tilbyr leserne og annonsørene.

Når det gjelder innhold og lesere har bevist fokusert på å nå ledere med beslutningsmyndighet og han legger til, - det er jo tross alt de som beslutter hva som skal kjøpes inn i bedriften.

I den siste Fagpresseundersøkelsen, gjennomført av IPSOS MMI, dokumenteres det med nye FAKTA at Ledernytt i år igjen er *best med hele 79% beslutningstakere som lesere. Stolt sier han videre, og dette gjelder for hele 64 innkjøps/behovsområder som beslutningstaker kan ta beslutninger på i sin hverdag som leder. Wow, - hvem skulle tro dette kan du spørre og det er nettopp det vi gjør.

Hvorfor ser ikke flere medierådgivere og annonsekjøpere disse argumentene og det er her vi nå legger fokuset vårt.

Her er noen eksempler på områder som Ledernytt er bedre enn de *nevnte deltakerne i undersøkelsen: Ansettelser, Administrasjon/organisasjon, Bedriftsutvikling, Økonomi/Regnskap, Mobiltelefoner/smartphones, Markedsføring/Reklame, Profileringsprodukter, Annonsering på Internett, Eksterne konferanser, Nettbrett (iPad etc.), Reklameplass i trykte medier/etermedier, Betalte kurs/seminarer, Kontormøbler/Innredning, Juridiske og bistand/valg av advokat, Utdannelsestjenester, Markedsundersøkelser, Trykksaker/grafiske tjenester, Forsikringstjenester, Data/IT-tjenester, skjermer, skrivere (Multifunksjonsmaskiner) Om du ikke fant ditt område her er det helt sikker et sted i resten av oversikten.

FAKTA 1: Jeg har på dette tidspunkt også lyst til å trekke frem argumentet om at oppmerksomhet rundt lesernes eksponering i et fagmagasin er langt høyere enn i bl.a. aviser. Dvs at sannsynligheten for at våre kunders annonser vil påvirke leserne best i Ledernytt.

Mange bruker selvfølgelig argumentet om at ”vi velger å putte annonsebudsjettet på digitale medier”, men de bør jo ikke glemme at nettopp ”støyfri” eksponering faktisk gir bedre resultater. Derfor er vår nye digitale løsning også utviklet på lesernes premisser og annonsørenes muligheter. Vi har investert både tid og penger i kanskje en av de mest bruker-/leservennlige digitale løsningene som er på markedet, en kanal vi også har store forventninger til i årene som kommer.

Kombinasjonen av sosiale medier og vår internettside er også en variant som vokser gradvis hele tiden.

Fakta 2: Den andre dokumenterte FAKTA-styrken til Ledernytt er at beslutningstakere og deres husstand tjener (meget) godt og bruker (mye) penger på premium- / og luksusvarer, de leser jo som sagt Ledernytt og er derfor en super målgruppe for de som har produkter i disse segmentene. Som du vil se av vedlagte dokumentasjon er det kun 1-ett område Ledernytt ikke er bedre enn konkurrentene.

FAKTA er at Ledernytt er best innen all elektronikk som Data, TV, Mobil, osv, Bilkjøp, tro det eller ei, men LN knuser alle konkurrentene på klær og feriereiser, videre er vi bedre på møbler, smykker, klokker og båt. (og mage andre områder) I tillegg er Ledernytts lesere også svært medvirkende i rådgivning ovenfor andre personer.

Vi er svært stolte over dette siden disse markedene er verdt hundrer av millioner kroner i omsetning og mere til. Våre lesere er verdt å satse på, nå skal vi bare få dette ut til annonserådgivere og annonsekjøpere.

*) best ift lesere og opplag, konkurrentene er Ukeavisen Ledelse, Finansavisen, DN og AP morgenutgaven.

Tilleggsinformasjon: Det er i tillegg til Fagpresseundersøkelsen gjennomført leserkretsundersøkelser de siste syv årene for Ledernytt av Maturus AS, som også bekrefter de samme innkjøpsplanene som er dokumentert av MMI. Disse undersøkelsene er også benyttet til å legge den nye strategien som Ledernytt i dag benytter.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2004 Maturus AS, Norway - analyse, rådgivning, strategi, spørreundersøkelser

  • Facebook Black Round