top of page

I løpet av 2 uker vil alle selgere kunne øke sin "closing" med 10-20% minimum!

                    - Garantert forbedring av salget!

 

Hvorfor selger noen bedre enn andre! Eller hvorfor sier noen kunder ja og andre nei!

En av våre metoder for å eliminere "nei" på er å gjennomføre løpende selgerevalueringer. Dvs vi sender ut en elektronisk spørreskjema etter at selger har vært i møte med en prospektiv eller etablert kunde. Her stiller vi de spørsmålene som er viktig for den enkelte bedrifts salgsstrategi og evaluerer selges evne til å kommunisere dette på en tilfredsstillende måte.

 

De aller fleste tar feil!

Erfaringer viser at de aller fleste forklaringer en selger har på hvorfor han ikke fikk solgt til en ny kunde avviker fra det den prospektive kunden selv mener. Det er jo ikke så rart om det er selgerens mening som kommer frem.

Det er ikke bare "closingen" som blir bedre ved bruk av denne type metode men også effektiviteten. Vi har sett tilfeller av at det gjennomføres mer enn 30% flere møter, etter oppstart av denne metoden.

Det alene kan betale langt mer enn kostnaden ved selve gjennomføringen.

 

Høyere kvalitat allerede fra første dag.

En av de store fordelene med denne metoden er at alle skjerper seg.

Dette er en unik modell for å få kontroll på alle møter gjennomføres i forhold til de forventninger som er lagt. Den er også med å øke bevistheten på alle USP`ene. Den hjelper også på evnen til å få frem kundens behov og ikke minst etter noen få uker med justeringer og trening vil salgssamtalene bl langt bedre. Dvs. salget øker.

 

Ta kontakt allerede i dag, det vil du ikke angre på.

 

NB!

Om du allerede er kunde har vi spesialpriser på B2B selgerevaluering.

 

For nye kunder trenger vi en samtale for å kunne gi en pris, men vi har enkle modeller fra 3900,- eks mva.

 

bottom of page