top of page
  • ingar næss

Først og fremst næringsliv!

Målet med min Næringslivsblogg "LedelsesTips, er å kommunisere ting, som forhåpentligvis, flest mulig har interesse av å lese.

Jeg vil bygge på tips fra lesere og mediabildet, nyheter og konkurser. Både produkter og tjenester, stillingsannonser, "gadgets" og andre morsomme og unytte ting. Refleksjoner på hva som er bra og hva som kan gjøres anderledes, kanskje bedre osgså.

Jeg KAN salg og mener jeg har relativt god kunnskap og kompetanse innen ledelse, strategi, internett, analyse og marketing. I tillegg har jeg lang erfaring med event, foto i studiof2.no og videoproduksjon. Siden jeg også har vært grunder for flere selskap og golfbaner besitter jeg også noen gode erfaringer i så måte.

Jeg tror ikke jeg er best på noen som helst måte, men siden jeg har vært heldig og jobbet med mange spennede produkter og tjenester, i så vel små som store bedrifter, mener jeg at jeg kan gi råd som virker.

Med 15år i strategi og analysebransjen har jeg også lært meg noen triks som virker. Maturus.no

Jeg tror på "FAKTA" og Nils Arne Eggen (trener Rosenborg i mange år) sier:


"Ingen ting ødelegger en god diskusjon som

nettopp fakta"


Så om dette ikke var nok, har jeg skrevet godt over 100 artikler de siste 2-3årene, fra reiser i inn og utland.

Disse kan du lese på " mytravelbligg.com, Her har jeg en annen "penn inn i magasinet Reis. Jeg tar en pause fra aktiv reising i en periode nå, så da blir det litt mindre artikler der en stund!


Så om det er ting du ønsker å gi meg tips om er du hjerelig velkommen. Jeg har også en "penn inn i magasinet og nettstedet Ledernytt, i tillegg kjenner jeg journalister i flere media som også ønsker tips, kanskje du ønsker å være anonym. Vel da er det jo fint å benytte meg som mellommann.

Jeg gleder meg til å formidle både store og små nyheter og andre innspill.

Ingar Næss

ingar@maturus.no

90117570


bottom of page