Nyheter

Nyheter:

Ingar Næss 22. okt, 2016

 

Fakta

Nyheter:

Ingar Næss 12. mars, 2015

 

Cart Media AS, leverandør av handlevogn reklame har "knekt" koden ennå en gang. Denne gangen presenterer de en helt ny og revlusjonerende 3D-form på budskapet.

Maturus gjennomførte en oppmerksomhetsmåling på 2 av Carts kunder, Coop OBS på Løren i Oslo og i Kiwi i Sandvika og responsen var fantastisk.

Det første intervjuobjektets reaksjon var som følger. "jeg hadde nettopp spist lunch, men når jeg så denne reklamen fikk jeg faktisk lyst på et ostesmørbrød"! Hva mer kan både annonsør og Cart Media ønske seg.

 

Om du ønsker bistand rundt oppmerksomhetsmåling ta kontakt

Kundeundersøkelse

Ingar Næss, 1. mars 2015

Vi gratulerer KCL med nok en fantastisk fremgang og svært gode resultater i årets kundeundersøkelse.  Vi er svært stolte over KCLs evne til å iverksette og gjennomføre endringer basert på de anbefalinger vi gir.

At virksomheten i tillegg klarer å gjennomføre endringene i alle avdelinger gjør at de er i ferd med å stå frem som årets bedrift ift kundetilfredshet.

 

Om du er interesert i å lære hvordan din bedrift også kan utnytte interne resurser på en optimal måte og tjene mer penger ved å gjennomføre kundeundersøkelser, - les mer og eller ta kontakt med oss

Sykefravær har minst to dimensjoner, det ene er basert på tradisjonelle sykdommer som vi normalt blir raskt friske av. De som bli borte fra jobben pga manglene motivajon, anerkjennelse, glede gjennom arbedsoppgaver og miljø. Denne siste delen er i stor grad et lederansvar, men denne årsaken får altfor lite fokus.

 

I våre konsepter ligger nettopp dette poenget som en klar bonus i tillegg til bedre lønnsomhet gjennom flere fornøyde kunder.

 

Om du vil vite mer ta kontkt, eller om du vil lese mer klikk på linkene under.

Slik får vi flere i jobb!

– At innkallingsbrev fra Nav kan ha effekt på sykmeldinger, er jeg ikke i tvil om. Men jeg mener bedriftsledere også har et stort ansvar. Jeg er ikke i tvil om at det er masse norske ledere kan gjøre for å hindre sykmeldinger, sier Ingar Næss til E24.

Han jobber med kundeutvikling i rådgivningsselskapet Maturus, og har gjennomført en rekke medarbeiderundersøkelser i norske og internasjonale selskaper.

 

Les hele artiklen til E24

Sykefravær og årsaker

Av Webmaster

fredag den 13. august 2010, 12:24

Vi leser stadig at sykefraværet er et problem. For kort tid siden kunne vi lese i Aftenposten, at mistrivsel påvirker "lysten" til å sykemelde seg. Det skrives videre at "Simonsen oppfordrer den enkelte til å ta ansvar. - I loven står det at også ansatte har ansvar for arbeidsmiljøet ikke bare arbeidsgiver." Dette er det vel ingen som er uenig i, men en ting er å vedta en lov, en annen å forankre den i hverdagen. Hvem er det så som har hovedansvaret og hvem kan og bør ta tak i problemet med sykefraværet? Etter min mening - lederen.

Tilbud på 25% på Bedriftsfotografering

Om du bestiller bedriftsfotografering via oss får du 25% rabatt. Klikk på KONTAKT og send melding og skriv 25% fra Maturus.

 

 

Klikk for å se eksempler

© 2004 Maturus AS, Norway - analyse, rådgivning, strategi, spørreundersøkelser

  • Facebook Black Round