top of page

Mentor og Coach (kort intro)

 

Første time er gratis, men jeg håper den blir verdifull.

 

Det kan være tøft å sitte som leder og ikke ha noen å snakke med, 
det vet jeg fordi jeg har vært i samme situasjon tidligere.

Jeg vet det er godt å snakke med noen som ser det store bilde og samtidig forstår at det ofte er i detaljene løsningene ligger.

 

Jeg har vært så heldig at jeg har fått jobbe i mange fantastiske bedrifter og i mange spennende og utfordrende jobber. Min arbeidserfaring er fra Radio, TV og hvitevarebransjen, kontormaskiner, data/IT og software. Har også noenfå spennende år innen eiendom. Mange år fra internett og mediabransjen og over 20 år fra strategi, analyse og mentor, coaching og rådgivning.

 

Jeg har vært grunder, men jeg har aldri gått konkurs. Hva det nå kan ha som verdi. I tillegg har jeg har erfaring fra et antall styrer og har vært med på noen hyggelige oppturer.  Jeg har også sittet som meddommer i arbeidsretten i 16 år og har lært masse om rett og galt og ikke minst om hvor viktig det er å gjøre ting riktig første gangen.

 

Har du lyst til å snakke med med en times tid over en kopp kaffe, vel da er timen din helt gratis  og helt uten forpliktelser. Har du lyst til å benytte meg da gleder jeg meg.

 

Gleder meg til å høre fra deg,

 

 

 

 

Hvorfor benytte næringslivs coach / mentor

bottom of page