Hvorfor digitalisere ditt magasin og eller dine kundemagasin ?

FAKTA! Over 50% leser alt på sin smartphone eller på sitt leserbrett!

 

Husk det er enorm forskjell å lese et magasin som en vanlig nettside i motsetning til en moderne leservennlig digitalutgave. Vi tilbyr markedets aller beste digitale og leservennlige muligheter. Les gjerne en demoutgave av magasinet Ledernytt.

Klikk her, men bruk leserbrett / iPad eller smart phone:
http://projectstorehouse.com/ledernytt012017/

 

Ledernytts erfaring:

Våre lesere er kjempefornøyd og flere og flere går nå over til å lese magasinene digitalt. Hovedgrunn er brukevennlighet i hvor enkelt det er å lese magasinet og kvaliteten er helt topp.

 

Så vår anbefaling er enkel. La dine lesere også få muligheten til å kjøpe eller motta ditt magasin, dokumenter eller andre "trykksaker" digitalt. Husk i tillegg til at det er enkelt å lese og bla, er jo tilgjengeligheten unik. På toppen av det hele får du god layout og deisgn og plass til lang flere bilder og ikke minst videoer. Ja da begynner det å bli komplett.

Du kan jo si at det ligger på hjemmesiden din, men vi garanterer at brukervennligheten er langt bedre. Ja det er mulig å legge ut PDF, men igjen brukervennligheten og de digitale mulightene er forsatt et langt stykke unna, men om du digitaliserer PDFéne dine i vårt system, er du faktisk et godt stykke på vei inn i de brukerorientertes verden.

Eksempel -  magasinet Ledernytt.

Ledernytt har benyttet en gradvis overgang, ved å gi leserne et valg om hvordan de ønsker magasinet.  Dette gjør at antall trykte utgaver kan reduseres og kostnadene reduseres mad trykk, pakking og porto.

Dine kontakter, samarbeidspartnere og kunder, ja også dine ansatte vil bli stolte av en flott digital publikasjon. Ta kontakt for en prat allerede i dag.

Om du ikke klikket på linken i tidligere kan du nå se hvordan vi Ledernytt har digitalisert.

Klikk her, men bruk leserbrett / iPad eller smart phone:

http://projectstorehouse.com/ledernytt012017/

Vi kan ikke si det nok - Bruk lesebrett eller mobil!

NB! Du bør benytte leserbrett eller smartphone for å få full glede av demonstrasjonen, men du kan også selvfølgelig også benyttes på /PC/Mac.
 

- Husk å bla opp og ned, frem og tilbake. Klikk på linken for å vise hvordan en video enkelt kan legges inn.