top of page
Alle ISO sertifiserte bedrifter skal gjennomføre kundeundersøkelser

Sørg for å spørre om de riktige tingene når du gjennomføre kundeundersøkelser

Kundeundersøkelser for ISO sertifiserte bedrifter og alle andere virksomheter

 

Vi tilbyr en rekke undersøkelser og undersøkelseskonsepter til ISO sertifiserte virksomheter og bedrifter. Husk vi gjør hele jobben for deg.

 

 NB! Kjøper du ISO-kundeundersøkelse innen 20 februar gir vi med en egen undersøkelse som måler Ansatte og Lederes egen oppfatning om hva de tror kundene svarer.

Siden det er et krav for ISO sertifiserte om å gjennomføre kundeundersøkelser, velger også mange å kombinere kundeundersøkelsen med en medarbeiderundersøkelse. Noen går så langt at de også tar med en refleksjonsanalyse rettet mot både ansatte og ledere, dette for å måle internt engasjement og realisme. Smart sier de som har forsøkt, vi bekrefter dette.

Priser fra 7.500,- eks.mva. og husk vi gjør hele jobben for deg.

 

Kundeundersøkelse for ISO serifiserte bedrifter og organisasjoner

Vi tilbyr både komplette konsepter med rådgivning i tillegg til prisgunstige enkeltundersøkelser, alt ift vår kunders ønsker og behov. Siden vi har mange års erfaring fra nettopp gjennomføring av kundeundersøkelser, både for ISO sertifiserte og andre typer bedrifter, har vi svært god kunnekap om hva som virker for hvem. Noen trenger kanskje en mer omfattende undersøkelse, mens andre kanskje klarer seg med noen få spørsmål. Uansett er det viktig å tenke på hva svarene skal benyttes til og der i gjennom velge spørsmålene. Det er ikke alltid man skal spørre om alt. Uansett, når du samarbeider med oss trekker du nytte av vår mangeårige erfaring og kompetanse.

 

Nullpunkt analyse for ISO sertifiserte virksomheter

Om du ikke har gjennomført kunde- og mederbeiderundersøkelser på noen år, er det smart å starte med blanke ark og gjennomføre det vi kaller en Nullpunktsanalyse. Detter konseptet gir bedriften et svært nyttig verktøy både for å avdekke kortsiktige behov for justeringer og endringer, men det er også et meget godt verktøy for langsiktig planlegging. Konseptet krever litt dypere planlegging, men lar seg lett gjennomføre via telefon og mail om virksomheten ligger langt unna vårt kontor i Oslo.

 

Ta kontakt uansett, så ser vi om vi er en nyttig partner for dere.

Ring eller send oss en mail:

Telefon 90117570

Mail post@maturus.no

bottom of page