top of page

Hvorfor benytte
næringslivs coach

og eller mentor

Føler du at det er litt ensomt som leder!
Kanskje du tror at det kun er lederne i bedrifter som har det tungt og sliter,som ønsker bistand fra en profesjonell coach, men nei! En næringslivs-coach kan være like vellykket for en leder i bedrifter som går så det suser, som i en lefder i virksomheter som kanskje har noen utfordringer.

 

Det kan også være at du som leder ikke føler du får ut alle ferdighetene dine og at du trenger noen til å 

inspirere deg til å ta nye grep. Kanskje er du eier av en bedrift og har interne utfordringer med ansatte eller andre
ledere, ja da skal du ta telefonen og avtale en gratis time med en gang.

Jeg lover deg, det å engasjere en coach er et riktig skritt på veien til en bedre hverdag og bistand til å oppnå dine mål.

 

Om det er en coach eller en mentor du trenger, avdekker vi i vår første samtale. Det kan jo faktisk hende at en kombinasjon er rikktig for deg. Uansett tenk på en bedrifts-coach som en person som bare vil deg godt og som skreddersyr bistanden til deg som individ og leder.  Jeg har lang erfaring med ledelse og ledere fra mange typer virksomheter. Dette gjør at jeg forstår de utfordringene du kan ha og har erfart at ofte ligger løsningene i detaljene. 

 

En virksomhets-coach er en rådgiver som skal arbeide med å identifisere dine styrker og muligheter slik at du blir en bedre leder. Vårt største mål er å gi deg nødvendig trygghet og motivasjon til få det beste av deg ut og frem, slik at du får en god dag på jobben slik at din virksomhet blomstrer. En avtale om coaching er ofte kortere enn for en mentor, men jeg opplever at det er en mentor-coach mange har behil for.

Investering eller kostnad!
Uansett hva du har behov for er det helt avgjørende for meg, at du kjenner nytten. Du skal bli en bedre leder, slik at du har det bedre på jobben og ikke minst at du kan ta beslutninger som gjør deg som leder bedre. I tillegg og kanskje det viktigste dine ansatte ser på deg som en bedre leder og yter mer i alle ledd.

Fra kun noen tusenlapper per måned, kan en profesjonell business coach kunne hjelpe deg til å øke bedriftens produktivitet, lønnsomhet, kundeservice tilfredshet, ansattes moral og ledelsesfokus. Husk jeg skal vær der for deg som leder.

 

Vi behøver ikke engang å være i samme by! Med en telefon- eller videosamtale kan vi løse mange utfordringer, så ikke la avstand være et hinder for vårt samarbeid. Husk! Vårt samarbeid er 100% komfedensiel!

En mentor-coach kan være ditt hemmelige våpen til å få ditt beste frem, enten du trenger å bli bedre på digitalisering, utvikle strategier, hjelp i å sette effektive mål, eller bare bli litt bedre leder.

Det å vurdere å engasjere en bedrifts-coach kan være som et positivt skritt mot å nå ditt fulle markedspotensiale.

Siden første timen er 100% gratis og helt uten forpliktelser er det bare å ta kontakt nå. Klikke på kontaktskjema knappen eller
ta telefonen og ring - 90 11 75 70! Gleder meg til å høre fra deg.

 

Hva annet kan mentor/coatch gi råd eller bistå med?   

  • Forretningsplaner og strategi

  • Verdiutvikling

  • Kundeutviklingen   

  • Målstyring  

  • Organisasjonens utvikling

  • Effektivisere

  • Kunde og medarbeiderundersøkelser

 

Ta kontakt for en gratis time hvor vi kan snakke gjennom dine ønsker,
behov og utfordringer og ikke mist muligheter.

 

 

Næringslivs coach / mentor

Forskjell på coach / mentor

Kortversjon av mitt tilbud

bottom of page