Hvorfor digitalisere dine Årsrapporter ( annuel report ) og andre trykksaker?

Når leserne opplever magasin, dokumenter eller andre "trykksaker" som er enkle å bla i, lett tilgjengelige, med god layout og deisgn da er du kommet langt.

 

Om du i tillegg tilbyr gode, bilder og evnt levende film og figurer, se da begynner det å bli komplett.

Noe av dette er jo helt umulig å gjøre om du benytter kun papir. Benytter du PDF kan du gjøre innholdet tilgjengelig på nett og mail, men brukervennligheten og de digitale mulightene er forsatt et langt stykke unna, men om du digitaliserer PDFéne dine er du faktisk et godt stykke på vei inn i de brukerorientertes verden.

Eksempel - Årsrapport / Annual report.

Dog er det lov å benytte en gradvis overgang, gi leserne et valg om hvordan de ønsker den neste årsrapporten, eller en annen trykksak.

Siden digital trykk er meget kostnadseffektivt behøver du ikke bestille større opplag enn du har behov for og det er penger spart.

Dine kontakter, samarbeidspartnere og kunder, ja også dine ansatte vil bli stolte av en flott digital publikasjon. Ta kontakt for en prat allerede i dag.

Under kan du se hvordan vi har laget en demo av digitalisering av en PDF. Vi har designet og modernisert First Hotels Årsrapport.

Bruk lesebrett eller mobil!

NB! Du bør benytte leserbrett eller smartphone for å få full glede av demonstrasjonen, men du kan også selvfølgelig også benyttes på /PC/Mac.
 

- Husk å bla opp og ned, frem og tilbake. Klikk på linken for å vise hvordan en video enkelt kan legges inn.

   Demo: http://projectstorehouse.com/first-hotel/

   -  sjekk på mobiltelefon eller nettbrett - (også på web)

Les om magasiner og se demo av Ledernytts digitale magasin