top of page

Hvorfor benytte næringslivs coach / mentor

Forskjell på coach / mentor

Kortversjon av mitt tilbud

Toppleder, direktør eller daglig leder?
Vurderer du en coach og eller mentor !

Jeg tilbyr mine tjenestene til ledere i næringslivet, organisasjoner og offentlige etater!

For å gi deg muligheten til kjenne på om jeg passer til deg og dine utfordringer og mål, -  

 tilbyr jeg alltid ..

 - første time gratis, og satser på at vi sammen skal optimalisere dine  
  egenskaper og skape varige resultater.

Det kan være tøft å sitte som leder og ikke ha noen å snakke eller spoarre med, det vet jeg fordi jeg har vært i samme situasjon. Så kanskje det er nettopp det du trenger, noen å snakke med, ja noen som ser det store bilde og samtidig forstår ditt behov. I tillegg har så bred erfaring at vi også ser og forstår at løsningene kan ligge i detaljene.

Min store styrke er at jeg har en meget bred og variert erfaring, noe som igjen gjør meg trygg i mitt mentor og coaching arbeid.

 

Dette er mine erfaringer:

Jeg har vært svært heldig og jobbet i mange fantastiske bedrifter og bransjer, alle med  spennende og utfordrende arbeidsområder.  Jeg har vært mellomleder og hatt noen dyktige sjefer, som inspirerte og lært meg masse. Som toppleder, direktør og daglig leder, har jeg fått kjenne på ansvaret, men alltid mottatt masse god tilbakemeldinger fra våre kunder og ikke minst mine ansatte, - selv etter de har sluttet.

Jeg har også vært så heldig å få erfaring fra fusjoner mellom flere virksomheter, som noen ganger kan være utfordrene. For meg har det vært en mulighet til å hente både ny erfaring og kunnskap.

 

Min arbeidserfaring er stort sett fra virksomheter som lever av salg, service og merkevarebygging. Jeg har erfaring fra mange år i Radio, TV og hvitevare bransjen, på begge sider av disken, data/IT og software. internett og mediabransjen og over 20 år innen strategiutvikling, analyse, mentor, coaching og rådgivning.

 

Jeg har vært grunder, men jeg har aldri gått konkurs. Hva det nå kan ha som verdi. I tillegg har jeg har erfaring fra et antall styrer og har vært med på noen svært hyggelige oppturer. 

Jeg har også sittet som meddommer i arbeidsretten i 16 år og har lært om rett og galt, på en anderledes måte. Det å forstå hvor viktig det er å gjøre ting riktig "første gangen" og ha en god helhetlig strategi.

 

Når du kontakter meg som bedrifts coach og eller mentor, - er det deg det skal dreie seg om og sammen skal vi jobbe for at du får en bedre hverdag!  Jeg har over årene bistått ledere i mange bransjer med forskjellige behov, noe som gjør meg ennå tryggere på de utfordringene jeg påtar meg!

Har du lyst på en prat over en kopp kaffe, vel da er timen din helt gratis og helt uten forpliktelser.

 

Ta kontakt allerede i dag, gleder meg til å høre fra deg,

 

 

bottom of page