top of page

Tips og råd publisert i forskjellige media.

 

Fra tid til annet preseanterer vi våre erfaringer i skriftelig form bl.a. her på våre egne hjemmesider, i Magasinet Ledernytt, Kapital o.l.

Hvilken leder
                    er du?

Hva skiller en suksessfull leder fra en god leder? I denne artikkelen vil jeg kort berøre viktigheten av informasjon, kommunikasjon og ikke minst intern markedsføring.
Gjennom mange år som rådgiver i norsk næringsliv, har jeg erfart at det er stor forskjell på ledere, spesielt når det kommer til å utnytte eller optimalisere organisasjonens muligheter.

 

Smart å gjennomføre!

Anbefaling: Minimum en medarbeiderundersøkelse i året.

 

10 viktige områder å tenke på ved medarbeider-undersøkelser. Priser fra kr. 7.500,- eks mva


Løpende gjennomføring av medarbeiderundersøkelser, minimum hvert år, kan sikre bedriften for mange små og stor kriser, men fortsatt kreves det en dyktig og arbeidsom ledelse.

 

Det å la medarbeiderne få lov til å gi sin ærlige og oppriktige tilbakemelding om bedriftens tilstand, er noe av det smarteste en leder kan gjøre. Dette legger grunnlag for en konstruktiv oppfølging og iverksetting av tiltak for å optimalisere virksomhetens viktigste ressurser, - medarbeiderne.
Dog er det viktig å være klar over at man som sjef vet hva som forventes i ettertid, for at medarbeiderundersøkelsen skal bli oppfattet som positiv hos de ansatte. Om du er i tvil, kan vi garantert hjelpe deg.

 

 

 

 

Hensikten med business!

En godt forankret strategi innbefatter kunnskap om så vel kunder, brukere og ikke minst medarbeideres adferd og holdninger. En av USAs mest anerkjente innen kundeutvikling og moderne bedriftsledelse, Peter Drucker sier:
”The purpose of business is to create and keep a customer”.

Enkelt ikke sant!

Kundetilfredshet!

- handler også om lojalitet.

 

 

Den beste undersøklsen som måler kunde-tilfredshet, ACSI-modellen:

 

Denne modellen kan benyttes isolert som en frittstående kundeundersøkelses modell, eller sammen med vår medarbeiderundersøkelse.

 

Modellen er faglig sett en av de aller beste i verden og benyttes av de aller største virksomheter i USA. Vi har benyttet modellen i 14 år med stor suksess for våre kunder.

 

bottom of page